En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

tisdag 18 februari 2014

Symöte: Lilla my snuttis

idag visar jag upp mitt helgprojekt.. kom på att jag ska träffa min sysslings lilla tjej som hunnit bli 3 månader redan.. storebror fick en kaninsnuttis när han hade fötts och då ville jag göra en snuttis till lilltjejen med. Kom att tänka på ett mönster som jag beundrat men inte haft inspiration att göra till min kommande så nu fick jag tillfälle.. en lilla my snuttis..

mönstret är från kungenomajkis och hittsas här!!!!
jag har valt att inte ha med armar av den anledningen att mitt röda garn tog slut.. anv restgarner och hade hoppats att de röda skulle räcka lite mer men fick ta det jag hade.. blev rätt bra ändå med färgerna..
huvudet och håret valde jag ett tunnare garn som jag hade i dom färgerna..Satt och virkade till OS och fick följa våra stafettlag till GULD!!! vilken känsla... =)
jag blev nöjd med denna och tror den kommer bli uppskattad av mottagaren.. storebror älskade sin i olika blå och gröna toner och hoppas lillasyster gillar sin =)

3 ben kvar av sköldpaddan, trodde att den skulle gå fort att göra menmen hade fel, den blev större oxå hihi... 3 ben kvar nu så borde hinna till nästa vecka..


vad alla andra i husmorsskolans symöte sysslar med får ni kika in på via länken..


//Trixi

5 kommentarer:

  1. Jättesöt. Gillar lilla My skarpt.

    SvaraRadera
  2. Den blev jättesöt! En riktig liten goding!

    SvaraRadera
  3. he,he jag har haft smeknamnet lilla my i hela mitt liv .. men så där söt har jag aldrig varit .

    SvaraRadera