En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

tisdag 10 mars 2015

Symöte: Bobbo är klar!

Ja nu är tredje babblaren klar. Här är Bobbo!
Tre kvar innan april! Är på sluttampen med ett stort projekt som jag började med i juni förra året å borde hinna klart å blockat den till nästa vecka så ni kan få se :) tyvärr tog så klart garnet slut  å köpt via yarnparadis för länge sen så inte bara att kompletera. Tog ett ullgarn som va mörkblått å hoppas inte färgskillnaden märks i ljuset. Är på kanten ca 1/4 dels varv. Men nu till babblarna, sonen älskar babblarna å leker mkt med diddi å dadda som han fick i julklapp. Mönster på babblarna.se å garnet tilda.
Just nu är jag inne i en starta nytt period så när jag fäst sista tråden på filten ska jag lägga upp nästa. Hejdar mig så jag iaf får nått klart :) känns som jag har en virkning per rum nu. Babblarna i sovrummet å virkar lite då å då på kvällen. Filten i soffan å en tröja till mig i sonens rum när han leker kan ja ibland få till några stolpar. Stickningen har semester :) fått tillbaka energin nu även om man inte får till så mkt virktid som man vill ha :)

vill varna er (eller tipsa hur man nu ser det hihi) för Pinterest, inte nog med att man kan fastna där så alla stick/virktid försvinner man hittar också mängder med inspiration på saker man vill göra.. FARLIGT!!! =P

Tre babblar klara, tre kvar!


kolla in dagens symöte HÄR!!!!!/Trixi

3 kommentarer:

  1. Dom är jätte fina , man blir glad av dom .

    SvaraRadera
  2. Så många fina kompisar, dom ser så glada ut.

    SvaraRadera