En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

söndag 3 maj 2015

Planeringar

Just nu är jag inne i en planeringsfas. Jag har avslutat en del under våren å virkar just nu på min isfolkströja som jag börjar se ett slut på så nu har jag fått lite fart igen. (Mer om den när den är klar).
Samtidigt planeras det i huvudet ett antal projekt som jag vill göra men fattar inte hur jag ska hinna allt haha råkade klicka hem "lite" garn bla till en senapsgul bolero. Jag har ett mönster som jag är tveksam till om jag vågar mig på. Jag är ju ingen van stickare även om jag lyckats få till nån kofta sen är det flätor i mönstret och jag är lite tveksam om jag gillar flätor eller ej. Men på denna koftan va det rätt snyggt. Ska jag ist göra resårstickning över magpartiet där flätorna är? Tröjan slutar på halva magen så den skulle va fin till klänningar men blir väl till nästa sommar 😜 ja planerna snurrar hit å dit. Sen köpte ja garn till en döskallesjal i kornblå. Samt grå å vit som ja tänkte till mössa med nån blå ditalj el rand. Sen en härlig vattengrön till mössa till sonen ev vantar. Ja jag har å göra. Har iofs redan garn fame trend att göra en sjal i men inte funnit rätt mönster.
Jag känner att jag är i en fas nu då jag vill utveckla mig mer å göra plagg till mig. Kanske får sticka å virka klart dom två tröjor som jag håller på med först kanske :)

Nu ska ja planera lite till :)

/Trixi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar