En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

tisdag 28 juli 2015

symöte: fler Johnny

i går kväll blev 2 Johnny Sovdocka klara.. jag har döpt dockan till Johnny Blund hihi…
Gjorde en till sonen i våras och blev förälskad i de små söta dockorna så nu när två vänner ska ha smått snart så blev det till och göra två till.. jag har nappen kvar att göra men tänkte göra tex rosa nappar om det blir tjejer eftersom själva dockan är lite killig..
så får hoppas på iaf en kille.. =) tex hon som har två tjejer redan vill säkert ha en liten kille.. hon säger ju att denna graviditet känns annorlunda.. mer trött och ingen ork som hon hade med tjejerna..

mönstret är ett spanskt gratismönster där det även förekommer en film på hur dockan görs..
orginalmönstret hittar ni här!
Jag översatte mönstret till svenska via google translate så man kunde tyda det rätt bra..


annars pratade jag om i förra inlägget att jag skulle göra klart denna sommaren.. haha blev nya sovdockor på virknålen istället =P fast fick lite gjort på min stickade tröja under en tripp och sen blir det lite maskör här och där på de andra projekten.. sen börjar man ju jobba igen i höst och då blir det ännu mindre tid över och då har jag massa jag vill göra…. åhhh tid tid.. och när man har tid över som när sonen somnat och man själv bara ligger och lyssnar ljudbok ja då lägger man patinas istället för man inte orkar virka haha.. hade fått massa mer gjort om jag tagit till vara dessa kvällar.. ha det härligt!!
/Trixi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar