En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

fredag 1 februari 2013

Dagens bokstav: A

Idag börjar jag att ABC-blogga, en ny bokstav per dag hela månaden. Det är lite skräckblandad förtjusning för jag vet inte om jag har tiden och inspirationen just nu men feburari har 28 dagar så denna månad passar väldigt bra för detta. Tanken är att väcka fotolusten igen. Jag ska försöka få till bilder varje dag annars blir det bara text. Jag ska oxå försöka fota garnrelaterat så blir nog lite blandad kompott. :) vill ni vara med och utmana er själva att bokstavsblogga så lämna en kommentar så länkar jag till er.

Dagens bokstav är A

Min första tanke är apelsiner. Jag tog en bild på blodapelsiner, blandade med vanliga men skalen ser inte så roliga ut. Ska till affären sen så se om jag hittar några fina att fota. :)
Min favofrukt är apelsin och jag gillar färgen som detaljfärg. Tex ha apelsiner i en skål på bordet. Däremot skulle jag inte passa i en apelsinfärgad tröja :)

Jag har som mål med detta att använda systemen mer, just nu anv jag mobilen även att den inte ger så bra bilder så är den smidig att ha med.
Någon mer som ABC-bloggar?

/Trixi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar