En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

fredag 12 juli 2013

Del 3 cover-up

nu har jag gjort del 3 i mysteriestickningen.. denna del tog lite längre tid att göra dels för att det var mera stickdel och för att jag inte redigt haft tiden att sticka så gjort lite då och då på kvällarna.
När jag satt igår och stickade varv efter varv med bara räta maskor så kände jag sån härlig känsla, det kändes så bra att sticka och man kände sig så lugn och tillfredsställd.
kanske beror på att jag bara virkat senaste och virkat massa så nu när jag väl tog fram stickorna så blev det en annan efterlängtad känsla som fick komma ut. =)
nu till KALen, det börjar synas vad det ska bli nu men sista delen som skulle släppas i morgon men som kom redan idag den delen kommer knyta samman allt... känner på mig attt den kommer bli jättefin å härlig att ha på sig..
Jag har lärt mig förkortade varv som inte alls va så svårt som jag trodde..
Det är kul när man blir utmanad så här att lära sig för då tar man tag i det...  annars så kanske man väljer bort ett mönster för att man inte kan ist för att lära sig tekniken och sen göra mönstret.
jag har nog hamnat lite i den nivån nu att jag kan börja utmana mig själv att lär mig mer, jag har klarat att göra en kofta och en tröja å nu får jag utmanas att göra lite mer avancerade grejer.

så här långt har jag kommit efter del 3.. blir å fortsätta med del 4 i morgon =)


/Trixi

1 kommentar:

  1. Såg stickningen någon annanstans också, ser lite spännande ut.

    Till frågan som du borde fått svar på för längesen; Vill man absolut inte sova över på Stickeventet betalat man naturligtvis mindre. Men för att få det att gå ihop kan vi inte ha för många daggäster. =/

    /Anna (en av Risbrogäddorna)

    SvaraRadera