En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

tisdag 6 augusti 2013

Symöte: Snutten lilla kaninen finen

För ca 2 v sen fick vår granne en liten flicka och jag tar varje tillfälle i akt att göra nått litet sött och eftersom jag lätt tröttnar på att göra samma sak om å om igen så blev det en ny liten snutte... jag inspirerades av en liknande kanin som finns som gratismönster men fattade inte redigt hur ja skulle komma åt den, behövdes inloggning osv så jag tog och insapireradades av den å gjorde en egen variant.
Enm liten söt ljusgrön kaninflicka som mumsar på en morot..
moroten var dock inte mitt påhitt så kan inte ta åt mig äran för den..
En 6 åring föreslog att kaninen skulle ha en morot och det nappade jag genast på å som tur va hade jag med mig orange garn å satte igång =)  tur man packar en stor fullproppad stickpåse full med garner ifall inspirationen skulle falla på som den oxå gjorde.

Bilderna med rosetten visar rätt färg på kaninen.. svårt att få till rätt färg ibland.. rosetten sytter jag fast så att den inte ska glida upp när bäbisen leker med den och den fick bli lila eftersom den nu finns hos en liten tjej.. dom första ljusa bilderna togs när den va nygjord å då visste jag inte könet..
kanske inte syns så väl på bilderna men den är som knuten till händer å längst ner.. kan lägga in blockbilden så ser ni hur den ser ut utsträckt.. tyvärr behöll den inte formen så länge efter blockningen så den fick va som den var.. =)Kika in hos husmorsskolan!!!!


ha en go tisdag!!
/Trixi

3 kommentarer: