En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

torsdag 27 december 2012

Nu är julen förbi

ja nu är julen förbi igen och det när ett helt år kvar till nästa.
Ganska skönt faktiskt för det är mkt runt jul, klappar som ska köpas å slås in, julkort ska göras och skrivas (gjorde en klating i år och köpte kort) å sen all mat. man äter så mkt kött att magen blir skum i flera dar och all mat som blir över gör att man får äta julmat ända till det nya året kommer. På tak om mat så gjorde vi kalkon till juldan å den blev jättegod å mör å m tanke på att det va första gången vi gjorde kalkon så får vi toppbetyg =)
Jag har iaf haft en väkligt mysig jul å föröskt att inte stressa å föröskt hålla mig kvar i lugnet, med julmusik och tända ljus.
Sen har ja fått massa fint i julklapp för i år fick ja bara sånt ja vill ha å som passar mig. Fick garn =) å precentkort på lerdalaboden i jkpg så blir å åka dit nån dag i början av nästa år =)
Sen fick ja en döskalleljusskake =) viljat ha en sån i flera år men inte gått å köpt nån..

Detta låg i ett av paketen..
Lite blandat me olika sorters garn. De svåra blir å bestämma va man ska göra.. är ju olika kvaliterer å så.. men ja har nog hittat ett mönster på en lättstickad kofta förhoppningsvis är den lättsticka oxå =) så får bara hitta en grundfärg å sen lägga in räner me olika röda nyanser. blir nog fint.. ett garn är glittrigt i å ett är som små pärlorplattor i..


Har fått lite stickat i jul, tog upp ett ufo som ja slutade medd när ja misste ett barn i början av sommarn, då tappa ja lusten helt att göra babykläder men ny är den tröjan klar. ev ska ja ha i ett band vid halsen men inte bestämt än om ja ska ha de.
Har fått sån sticklust nu så måste nog bäörja me festkoftan så snart som. =)
Sen är ja snart klar med en till filt som ja kommer visa här när den är klar..


ha en go fortsättning!!!
/TrixiInga kommentarer:

Skicka en kommentar