En blogg om målning, stickning och andra roliga saker man kan göra med sina händer...

En blogg om målning, stickning, virkning och lite allt möjligt kul....

tisdag 10 juli 2012

symöte: mus och not

Jag har stickat större delen av helgen och när jag haft en stund över för att bli klar med min senaste babytröja men jag kände sån stress att bli klar nu ikväll så jag la den åt sidan för att kunna göra klart den i lugn och ro ist för att stressa fram nått som jag sen inte blir nöjd med. Så blev det ju sist med de gröna knapparna.
så ist virkade jag ihop en not väldigt snabbt och visar upp min mus som jag gjorde för ett tag sen men som inte visats upp än.
Både musen och noten kommer tillbaka senare i ett annat projekt.beskrivningen på musen hittade jag i en häfte som heter: candy magazine 1, att virka smådjur.
Jag kommer nog virka några av de andra djuren oxå så småningom.


kolla in vårt symöte!!


ha en mysig kväll i sommarregnet..
/Trixi

6 kommentarer:

 1. Gillar noten jättemycket :)
  Jag kan också bli så där "stissig" med att få klart det jag håller på med och det är nog rätt att lägga ifrån sig virkverket (eller annat man fixar med) en stund då. Det är liksom inte lika kul om man virkar på tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack ska du ha =) har lagt upp mönstret i min blogg nu..

   Radera
 2. Vilken söt mus. Ibland blir jag så fokuserad på att bli klar att man glömmer bort att det ska vara roligt att sticka och virka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. håller med men samtidigt tycker jag att det är kul att föröska hinna klart innan en vis tid eller dag. hinna klart med arbetet innan symötet. =) man blir mer taggad då. Men stressande om man inte hinner klart oxå. =)

   Radera
 3. Jag fastnade också för noten. Den skulle jag kunna använda som dekoration på väggen eller sy fast på en gardin. Har du mönstret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mkt.. jo jag har skrivit ner mönstret nu, gjorde den på fri hand i går men den tog bara några minuter att göra så lätt att skrivit ner från minnet.
   la upp den i ett nytt inlägg ifall fler vill anv mönstret.

   http://trixiyo.blogspot.se/2012/07/monster-not.html

   Radera